Tecknad bild på en kille, jobbar på Personstöd, som håller i en dammsugare och diverse andra verktyg

HEMSERVICE

Underlätta vardagen och få tid över till annat!

HEMSTÄD
OMSORGSRUT
STORSTÄD & FLYTTSTÄD
FÖNSTERPUTSNING
TRÄDGÅRDSSKÖTSEL
SNÖSKOTTNING

HEMSTÄD

Vi erbjuder allt från enstaka städtillfällen till löpande veckostäd. Finns behov av att rensa och forsla bort saker från förråd eller vind gör vi även det. Vi sköter hanteringen av rutavdraget mot skatteverket.

Här kommer du till skatteverkets hemsida : www.skatteverket.se

OMSORGSRUT

Vi erbjuder även personlig hjälp i hemmet, exempelvis efter en operation eller  vid sjukdom. Du bestämmer själv i vilken omfattning du behöver hjälpen och behöver inte ha något biståndsbeslut. Dessa tjänster omfattas också av rutavdraget:

  • Hjälp med personlig hygien samt på- och avklädning.
  • Hjälp vid promenader och enklare ärenden på vårdcentral, på bank eller i butik i sällskap med köparen.
  • Hjälp med betalning av räkningar, enklare matlagning, matning och högläsning.

STORSTÄD & FLYTTSTÄD

En storstädning är ett mellanting mellan en vanlig hemstädning och en flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plats men vi gör även rent på de svåråtkomliga ställena och gör moment som normalt inte inkluderas i den vanliga veckostädningen. Som kund bestämmer du vad du vill få utfört. Även vid start av ett löpande städuppdrag krävs ibland lite mer omfattande städning för att uppnå önskad kvalitet på den löpande veckostädningen. Kontakta oss för offert.

Flyttstädning är ett nödvändigt men tidskrävande arbete. Vi utför flyttstädningar, där vi noggrant rengör din bostad från golv till tak eller utflytt. Kontakta oss för offert.

FÖNSTERPUTSNING

Vi rengör era fönster snabbt, effektivt och professionellt. Vi erbjuder även rengöring av fönsterbleck och karmar för ett rent och fint helhetsintryck. Som kund väljer du om du själv vill plocka bort sådant som försvårar fönsterputsningen samt öppna fönster eller om du vill att vi ska hjälpa till med detta kringarbete. Vi har alltid med oss egen utrustning och rengöringsmedel – du behöver bara se till att det finns tillgång till vatten och stege ifall att det behövs.

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Vi kan sköta det mesta i din trädgård såsom rensning av ogräs, skötsel av rabatter, beskärning av buskar, gräsklippning, krattning m.m. Önskar du löpande tjänster kan vi tillsammans utforma en serviceplan för vad vi ska sköta i din trädgård och när det ska utföras. Det går naturligtvis även bra att boka in våra fastighetsskötare för enstaka tillfällen. Trädgårdsskötsel ingår i rutavdraget.

SNÖSKOTTNING


Vi erbjuder snöskottning för privatpersoner och företag. Vi skottar både garage och promenadstråk både vardagar och helger. Är det halt så sandar vi. Tillsammans pratar vi igenom hur uppdraget ska skötas hos dig. Snöskottning ingår i rutavdraget, där arbetskostnaden är skattesubventionerad. Tjänsten erbjuds i Västerås med omnejd.

Som företag kan ni kontakta oss för en offert