Tecknad bild på en kille, jobbar på Personstöd, som håller i en dammsugare och diverse andra verktyg

HEMSERVICE

Underlätta vardagen och få tid över till annat!

HEMSTÄD
STORSTÄD & FLYTTSTÄD
FÖNSTERPUTSNING
TRÄDGÅRDSSKÖTSEL
HUSTILLSYN
SNÖ- & TAKSKOTTNING

HEMSTÄD

Underlätta vardagen och få tid över till annat!

Vi erbjuder allt från enstaka städtillfällen till löpande veckostäd samt punktinsatser som exempelvis ugnsrengöring, rengöring av badrum etc. Finns behov av att rensa och forsla bort saker från förråd eller vind gör vi även det.

Fönsterputs
I samband med fönsterputsen rengör vi karmar och lister samt fönsterbleck och spröjs om så önskas. Vi kan också hjälpa till med att ta ner gardiner, plocka undan blommor och prydnader och sedan återställa det.

Rutavdrag ger 50% på arbetskostnaden. Du behöver inte göra något för att nyttja avdraget utan det sköter vi åt dig i samband med fakturering.
Vill du veta mer, kontakta oss eller besök www.skatteverket.se

Rutavdrag för personlig hjälp och omsorg i hemmet
Vi erbjuder även personlig hjälp i hemmet, exempelvis efter en operation eller  vid sjukdom. Dessa tjänster omfattas också av rutavdraget. Då bestämmer du själv i vilken omfattning du behöver hjälpen och behöver inte ha något biståndsbeslut.

  • Hjälp med personlig hygien samt på- och avklädning.
  • Hjälp vid promenader och enklare ärenden på vårdcentral, på bank eller i butik i sällskap med köparen.
  • Hjälp med betalning av räkningar, enklare matlagning, matning och högläsning.
  • Vaka över en förvirrad person för att förhindra att hen lämnar bostaden.

STORSTÄD & FLYTTSTÄD

Underlätta vardagen och få tid över till annat!

En storstädning är ett mellanting mellan en vanlig hemstädning och en flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plats men vi gör även rent på de svåråtkomliga ställena och gör moment som normalt inte inkluderas i den vanliga veckostädningen. Som kund bestämmer du vad du vill få utfört. Även vid start av ett löpande städuppdrag krävs ibland lite mer omfattande städning för att uppnå önskad kvalitet på den löpande veckostädningen. Kontakta oss för offert.

Flyttstädning är ett nödvändigt men tidskrävande arbete. Vi utför flyttstädningar, där vi noggrant rengör din bostad från golv till tak eller utflytt. Kontakta oss för offert.

FÖNSTERPUTSNING

Se bra ut, med RUT!

Vi rengör era fönster snabbt, effektivt och professionellt. Vi erbjuder även rengöring av fönsterbleck och karmar för ett rent och fint helhetsintryck. Som kund väljer du om du själv vill plocka bort sådant som försvårar fönsterputsningen samt öppna fönster eller om du vill att vi ska hjälpa till med detta kringarbete. Vi har alltid med oss egen utrustning och rengöringsmedel – du behöver bara se till att det finns tillgång till vatten och stege ifall att det behövs.

Våra priser:

  • 225 kr i timmen (efter RUT-avdrag).
  • 170 kr framkörningsavgift (ej avdragsgillt).
  • Som företag kan ni kontakta oss för en offert.

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Vi kan sköta det mesta i din trädgård såsom rensning av ogräs, skötsel av rabatter, beskärning av buskar, gräsklippning, krattning m.m. Önskar du löpande tjänster kan vi tillsammans utforma en serviceplan för vad vi ska sköta i din trädgård och när det ska utföras. Det går naturligtvis även bra att boka in våra fastighetsskötare för enstaka tillfällen.

Trädgårdsskötsel ingår i RUT-avdraget, där arbetskostnaden är skattesubventionerad. Undrar du vad vi kan göra för dig, kontakta Peter Blomqvist så berättar han mer, telefon 021-475 72 18.

HUSTILLSYN

Vi tar hand om ditt hem när du är borta, så att det ser ut som att du är hemma. Vi skräddarsyr en serviceplan efter ditt hem och dina önskemål om vad du vill att tjänsten skall innehålla. Det kan vara allt från att ta in posten och eftersända den till dig, till att se över hela huset och sköta om trädgården. Efter varje besök får du ett meddelande från oss så att du med säkerhet vet att ditt hus mår bra och inget onormalt har inträffat.

SNÖ- OCH TAKSKOTTNING

Snöskottning
Vi erbjuder snöskottning för privatpersoner och företag. Vi skottar både garage och promenadstråk både vardagar och helger. Är det halt så sandar vi. Tillsammans pratar vi igenom hur uppdraget ska skötas hos dig. Snöskottning ingår i RUT-avdraget, där arbetskostnaden är skattesubventionerad. Tjänsten erbjuds i Västerås och Hallstahammar med omnejd.

Våra priser

  • Vardagar: 210 kr i timmen (efter RUT-avdrag)
  • Helg & röda dagar: 240 kr i timmen (efter RUT-avdrag)
  • Som företag kan ni kontakta oss för en offert

Takskottning
Ett skottat tak är viktigt för säkerheten både för människorna som vistas i och utanför huset. Kostnaden för takskottning varierar beroende på tak, lutning och snömängd. Kontakta oss för en offert.