Tecknad bild på en kille, jobbar på Personstöd, som håller i en dammsugare och diverse andra verktyg

FÖRETAGSSERVICE

Underlätta vardagen och få tid över till annat!

FÖRETAGSSTÄD
KONTORSSTÄD
TRAPPSTÄD
BYGGSTÄD
GOLVVÅRD
FÖNSTERTVÄTTNING
TRÄDGÅRDSSKÖTSEL
FASTIGHETSSKÖTSEL

FÖRETAGSSTÄD

Vi utför all typ av städning inom företags- och offentliga lokaler. En väl utförd lokalvård är avgörande för att skapa en god arbetsmiljö samt att underhålla lokaler. Vi besöker er gärna för att titta på lokalerna och bedöma uppdragets omfattning. Därefter skräddarsyr vi en offert gällande lokalvård hos just er.
Förbrukningsmateriel som papper och plast, tvätt av handdukar och liknande tillhandahåller vi efter önskemål. Så även entrémattor och tvätt av dessa. En bra entrélösning är både representativt och hindrar effektivt smuts och vatten från att komma in i byggnaden. Därmed säkerställt ett välkomnande intryck och en mer kostnadseffektiv och kvalitativ lokalvård.

KONTORSSTÄD

Vi utför allt inom kontorsstädning och städar så ofta som ni önskar.

TRAPPSTÄD

Ett rent trapphus ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Med rätt utförd och regelbunden städning hålls trapporna rena, fina och skadegörelsen minskar. Alla ytor i ett trapphus omfattas inte av veckostädningen. Golven behöver rengöras på djupet med jämna mellanrum. Med årlig storstädning hålls trapphusets skick på en jämnare nivå. Fönsterputs ingår i storstädning av trapphus. Vi rekommenderar minst en storstädning per år.

GOLVVÅRD

Ett dåligt eller felaktigt underhållet golv slits fortare vilket på sikt leder till ökade kostnader. Vi erbjuder bra golvvård som förlänger golvets livslängd och är en förutsättning för att uppnå både en kostnadseffektiv och kvalitativ städning.

Våra alternativ är:

  • Uppskurning
  • Boning
  • Polish

BYGGSTÄD

Byggstädning kan vara väldigt varierande från fall till fall beroende av uppdrag. Vi erbjuder en rad olika städtjänster när det kommer till byggstäd och kan utforma ett brett städprogram för olika uppdragsgivares behov. Byggstädning kan innebära exempelvis rengöring av golv (grovdammsugning, dammsugning och våtmoppning), avtorkning av alla ytor eller fönsterputs. Men vi erbjuder även mer omfattande byggstädning som vanligtvis behövs i en tidigare fas, där grövre arbeten krävs så som röjning av förbrukat material m.m.

FÖNSTERTVÄTTNING

Vi rengör era fönster snabbt, effektivt och professionellt. Genom kvalitativ och noggrann fönsterputsning förbättrar vi er arbetsmiljö inne som ute. Rena fönster höjer både produktiviteten och arbetsglädjen och ger ett fint intryck på besökande. Vi jobbar med fasta priser.

FASTIGHETSSKÖTSEL

Vi utför yttre fastighetsskötsel till både små och stora företag. För mer information kontakta Peter Blomqvist,
telefon 021-475 72 18.

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Vi kan sköta det mesta i din trädgård såsom rensning av ogräs, skötsel av rabatter, beskärning av buskar (ej fruktträd), gräsklippning, krattning m.m. Önskar du löpande tjänster kan vi tillsammans utforma en serviceplan för vad vi ska sköta i din trädgård och när det ska utföras. Det går naturligtvis även bra att boka in våra fastighetsskötare för enstaka tillfällen.
Trädgårdsskötsel ingår i RUT-avdraget, där arbetskostnaden är skattesubventionerad. Undrar du vad vi kan göra för dig, kontakta Peter Blomqvist så berättar han mer, telefon 021-475 72 18.