Tecknad bild på en tjej som cyklar

Hemtjänst

Hemtjänst på dina villkor
Vi finns för dig som på grund av ålder, sjukdom eller funktionshinder behöver hjälp eller stöd för att bo hemma. Hjälpen kan exempelvis bestå av inköp, matlagning, personlig omvårdnad, promenader samt kvälls- och nattjänster. Vi hjälper dig efter dina förutsättningar och villkor med personal som du känner dig trygg med.

Tillsammans går vi igenom när, var och hur du vill ha dina tjänster utförda. Tillsammans med dig bestämmer vi vem som skulle kunna vara din kontaktperson, en ur personalgruppen som i första hand besöker just dig. Vi har även möjlighet att hjälpa dig med tilläggstjänster som ligger utanför ditt biståndsbeslut, ex fönsterputs eller snöskottning, via våra hushållsnära tjänster.

Klicka här för att läsa mer

Godkända utförare
Vi är godkända av Västerås kommun att utföra hemtjänst inom Västerås stad. Det innebär att vi finns med inom Västerås stads hemtjänstval och att hemtjänstavgiften du betalar är densamma oavsett vilken utförare du väljer.

Se de aktuella priserna från Västerås stad 2021

Våra medarbetare bär arbetskläder samt innehar vår tjänstelegitimation med foto och namn. Dessutom kontrolleras alltid ny personal mot polisens belastningsregister. Om du av någon anledning inte själv kan öppna dörren så kan du känna dig säker med att lämna din nyckel hos oss. Nyckeln förses med egen kod och förvaras på säker plats.

Ansöka om hemtjänst
Om du behöver hemtjänst eller är intresserad av att byta hemtjänstutförare, ska du kontakta kommunens biståndshandläggare och meddela vilken utförare du önskar. Biståndshandläggare nås via Kontaktcenter på telefon 021-39 27 25. Har du frågor och funderingar kring vår verksamhet, kontakta oss på telefon 021-475 72 42. Vi kommer gärna hem till dig och berättar om hur vi arbetar!

Vill du veta mer?
Har du frågor och funderingar kring vår verksamhet, kontakta oss. Vi kommer gärna hem till dig och berättar om hur vi arbetar. Om ditt företag är i behov av nattinsatser, kontakta oss för mer information.